پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
به گزارش پایگاه مردمی ارتشبه نقل از خبرنگار دفاع پرس، سردار سرلشکر مصطفی ایزدی معاون امور راهبردی و اشراف فرماندهی معظم کل قوا شب گذشته (دوشنبه۷مهر) در مجمع فرماندهان و رزمندگان غرب و شمال غرب کشور در دوران دفاع مقدس، گفت: ساماندهی رزمندگان و فرماندهان غرب و شمال غرب کشور در دوران دفاع مقدس یکی از موراد ضروری است که باید در تمام شهرستانها این امر مورد توجه و عمل قرار گیرد.
رئیس مجمع فرماندهان و رزمندگان غرب و شمال غرب کشور در دوران دفاع مقدس، افزود: تمامی رزمندگان و فرماندهان مناطق یاد شده باید تحت عنوان هیأت رزمندگان غرب و شمال غرب کشور در دوران دفاع مقدس ساماندهی شده، فعالیت خود را بهصورت منسجم و هدفمند آغاز و در نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همکاری کنند.
بر اساس این گزارش سردار سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در سخنانی با اشاره به اینکه اساسنامه این بنیاد ظرفیت بالایی در راستای حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس دارد، بیان کرد: یکی از مأموریتهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جلوگیری از بهوجود آمدن انحراف در ثبت اسناد و وقایع مربوط به دوران دفاع مقدس است؛ به همین منظور انتشار هرگونه کتاب، نشریه و سندی در حوزه دفاع مقدس تنها با تأیید این بنیاد امکانپذیر است.
وی ادامه داد: پژوهشگاه و مرکز اسناد این بنیاد در حوزه علمی و پژوهشی دفاع مقدس فعالیت میکنند؛ به نحوی که اگر سندی در ارتباط با دفاع مقدس بدون تأیید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس منتشر شود، فاقد اعتبار خواهد بود.
سردار کارگر یادآور شد: سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس نیز آماده هر نوع همکاری در بخش زنان، با فرماندهان و رزمندگان غرب و شمال غرب کشور است.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با ذکر جمله ای از مقام معظم رهبری در خصوص توجه به مناطق عملیاتی و یادمانهای دفاع مقدس در غرب و شمال غرب کشور، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در سخنانی عنوان میکنند که پادگان الله اکبر در غرب باید مثل پادگان دوکوهه در جنوب باشد؛ همچنین باید در معرفی یادمانهای این مناطق مانند «تمرچین» تلاش کرد.
براساس گزارش خبرنگار دفاع مقدس، سردار ولیالله همت از رزمندگان غرب و شمال غرب کشور در دوران جنگ تحمیلی هم در گزارشی از فعالیتهای رزمندگان در آن دوران و در شهرهای پاوه، مهاباد، پیرانشهر و مریوان ارایه کرد و در ادامه در خصوص فعالیتهای صورت گرفته در طرحهای شهید کاظمی ۱ و ۲ توضیخاتی را به همراه گزارشی از فعالیتهای یک ساله این مجمع توضیحاتی را بیان کرد.
در ادامه سردار حسن رستگارپناه فرمانده سابق قرارگاه حمزه سیدالشهداء نیز با بیان گزارشی از فعالیت مراکز استانها و فعالان استانی رزمندگان و فرماندهان غرب و شمال غرب کشور و وضعیت پشتیبانی اقتصادی از این افراد، توضیحاتی را ارایه داد.
سردار راحمی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در مناطق غرب و شمال غرب کشور نیز به وضعیت پیشمرگان کرد مسلمان مریوان اشاره کرد و در ادامه سردار عباس مهجور از فرماندهان کردستان در دفاع مقدس به تشریح وضعیت پشتیبانی و اقدامات صورت گرفته برای مصدومان ۱۵ خرداد ۱۳۶۰ پاوه و اقداماتی که رزمندگان در «بانه» انجام دادند، پرداخت.
همچنین سردار عباس استاد میرزا از رزمندگان دوران دفاع مقدس نیز در سخنان کوتاهی به بیان وضعیت مردم شهرهای کردنشین پرداخت.
رستگار مسئول شاخه جوانان مجمع فرماندهان و رزمندگان غرب و شمال غرب کشور هم از اعلام آمادگی شاخه جوانان مجمع با سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس خبر داد.
در این جلسه سرداران حسن رستگارپناه و داود غیاثیراد به نمایندگی از مجمع فرماندهان و رزمندگان غرب و شمال غرب کشور در دوران دفاع مقدس برای تبادل نظر و نحوه همکاریهای دوجانبه با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، تعیین شدند.
خاطرنشان میشود، در ابتدای این جلسه با قرائت فاتحهای، یاد و خاطره شهیدان سرلشکر آبشناسان، سردار عزیزالله کاظمی -که در چنین روزی در عملیات قادر یک در «اشنویه» بر اثر اصابت گلوله خمپاره به شهادت رسید- بروجردی، فلاحی، فکوری، کلاهدوز، جهانآرا و نامجو، گرامی داشته شد.
انتهای پیام/
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.